Acasa

ISTORIA RADIOULUI

Radio Iubire -A inceput cu un Fir de Trandafir oferit din dragoste , iar noi continuam cu muzica buna pentru toti cei ce ne apreciaza … Va multumim ca ati ramas si sunteti alaturi de noi

Acuma este asa …. Povestea de dragoste la Radio Iubire CONTINUA

Oamenii se intreaba ce poate fi aceea o iubire. Ce se intampla daca intre banalitate si deceptie iubirea poate avea loc? IUBIREA exista, se intampla langa noi – poate prea aproape pentru ca nu o bagam in seama. Pentru multi oameni acest iubire se numeste RADIO IUBIRE!
Fiecare din noi simte uneori nevoia de a se ascunde de problemele cotidiene sau de a se feri de plictiseala.
Fiecare dintre noi simte uneori nevoia de a fi singur si, poate paradoxal, in acelasi timp sa fie si lipsit de singuratate.
Si tocmai pentru a rezolva acest paradox, va invitam sa ascultati acest post de radio pentru ca sa ne putem distra impreuna uitand de framantarile zilnice si de a ne petrece timpul liber intr-un mod placut.
Totul se desfasoara in limita gratuitatilor oferite de internet asa ca ne cerem scuze pentru problemele care pot interveni, dar sunt independente de dorinta si puterea noastra.
RADIO IUBIRE isi desfasoara activitatea pe internet wWw.RadioIubire.Ro unde va asteptam cu muzica de calitate si cu moderatori inegalabili…..si tu poti fi alaturi de noi : Ascultand Radio Iubire http://radioiubire.ro/live.pls Un radio numai pentru tine – Iubiti`va mult si Traiti muzica!

https://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_Ehttps://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_Ehttps://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_E